Köpvillkor

Diskret leverans
Alla beställningar levereras i väl förslutna och diskreta förpackningar.

Priser & betalning
Alla priser är angivna i svenska kronor och inkl. moms.

Leverans
Normal leveranstid är 7 dagar. Alla produkter räknas som Himmelrikets egendom tills fullständig betalning erhållits. Samtliga beställningar skickas diskret förpackade.

Övrigt
Samtliga deltagare på homepartyt måste vara minst 18 år. Vi reserverar oss för prisändringar, slutförsäljning och tryckfel.

Ångerrätt
Som kund hos oss har du rätt till 14 dagars ångerrätt på ditt köp. Ångerrätten börjar gälla från och med den dagen partyt hålls och inte den dagen du erhåller varan pga. hygieniska skäl. För att ångerätten ska gälla måste du kontakta oss senast 14 dagar efter partydatumet. Enligt distans- och hemförsäljningslagen har du ingen ångerätt på köp under 400kr.

Garanti
Eftersom vi säljer vuxenleksaker och intimprodukter har vi ingen speciell garanti. Skulle det handla om fabrikationsfel eller skador som uppstod före leverans så har du rätt att reklamera produkten enligt konsumentköplagen. Vi byter då ut produkten och vid eventuell slutförsäljning så skickar vi en likvärdig. Du får då även ersättning för porto som du lagt ut.

Information om våra Erotikpartyn
Sekretess & Leverans
Köpvillkor
Därför ska ni välja Himmelriket
Så här går ett Erotikparty till